Aktivitetscenter

Ett par kilometer från vår gård ligger fabriken där vi har större delen av vår verksamhet. Den byggdes på 40-talet och aktiviteterna genom åren har varit många Under våren 2021 har vi startat upp ett nytt aktivitetscenter i vår fabrik som vi kallar Fabriken Soläng. Här hittar du en mötesplats där vi blandar nytt och gammalt, föremål som vi hoppas ska stimulera din kreativitet samt aktiviteter som ni kan utföra både inne och ute.

Sommartid håller caféet med diverse fika, kaffe och lättare mat öppet för våra besökare. Här kan du både ta en gofika och glass, men även äta mer hälsosamt om du önskar.

Här finns också rustik inredning, både i trä och smide, ekologiska vardags- och livsstilsprodukter, närodlat och blommor till försäljning. Lövsjö Loghouse har sin trähandel öppen och vi har samarbeten med andra företagare för att göra er upplevelse så njutbar som möjligt.

Ett givet utflyktsmål oavsett var i livet du befinner dig, som förhoppningsvis ökar ditt välbefinnande i en avslappnad, lantlig och kreativ miljö.

Håll koll på Instagramkontot fabrikensolang. Här finns uppdaterad information om öppettider och aktiviteter. Varmt välkomna!

KONTAKTA OSS

7 + 4 =

© Wood Design, 2018