Genuina trähus

Vi bygger moderna fritidshus där den genuina känslan av massivt trä kombineras med stora härliga ljusinsläpp. Det ger klimatsmarta hus och om det kompletteras med solceller och lokala kretslopp är deras påverkan på naturen minimal. Vi bygger hus att njuta länge i.

Ecolyx

Vår egen design kallar vi Ecolyx av den enkla anledningen att namnet säger allt. De andaas lyx och bekvämlighet men är fullständigt anpassade efter våra tankar om att kunna leva klimatsmart och långsiktigt. De har stora pelare huggna av skogens största tallar, trädetaljer är maffiga och fönsterna stora. I sommar kan du komma för att titta eller bo i vårt visningshus.

Eftersom du själv står för tomten kan våra hus levereras vart som helst. Självklart kan vi till viss del anpassa ritningarna efter dina önskemål. Hör av dig eller ännu bättre kom och hälsa på fabriken – så kan vi diskutera hur dina drömmar om ett Ecolyx hus blir till verklighet.

Samarbeten kring uthyrning

Vill du bygga hus för uthyrning men är rädd för att kostnaden ska bli för stor? Då föreslår vi att du funderar på vårt unika koncept. Genom ett specialsytt samarbete delar vi på kostnaderna och därmed även på vinsten från uthyrningen inom en överenskommen tidsram. Därefter är huset ditt. Låter det intressant? Kontakta oss, vi vill gärna berätta hur vi arbetar.

Hyra hus per vecka

Vi har för närvarande två hus för uthyrning. På vår egen gård, Lövsjö, har vi en kombination av ett gammalt timmerhus & ett 20-talshus med plats för fyra personer sommartid. I Gårdsstånga utanför Lund har vi en vackert renoverad villa med plats för sex personer. Självklart är de rustika och inredda me våra egna härliga trämöbler. Båda husen hyr vi ut veckovis.

Mer information och möjlighet till bokning finns på Airbnb, Booking och Home Away.

KONTAKTA OSS

8 + 2 =

© Wood Design, 2018