Unika trämöbler

Ordet unik blir lätt något som används lite vårdslöst men i detta fallet känner vi att det fyller sin absoluta funktion. Våra möbler är unika av den enkla anledningen att det är träet som till stor del avgör både formen och själva utseendet. Vi tillverkar bord, bänkar, hyllor och skåp, men även saker som skärbrädor, trädgårdsdetaljer och sovrumsinredning.

 

Vi använder de flesta svenska träslagen som alm, ek, ask, björk, fur och gran. Eftersom förädling och att kunna skapa ett mervärde är viktigt för oss återanvänder vi även gamla loggolv och timmerhusväggar.

 

Almen, som tyvärr är ett träd som på grund av almsjukan försvinner mer och mer från vår natur, ges nytt liv i våra plank och möbler. Genom att köpa upp de av nöden nedsågade träden låter vi deras skönhet leva vidare i form av bord, bänkar och bardiskar. Det är något som känns bra för oss.

 

Det är fritt fram för dig som kund att komma med idéer om designen på möblerna. Vi lyssnar och skapar efter dina önskemål. Kom gärna till vår fabrik och titta för inspiration.

Matbord

Stolar

Soffbord

Övriga trämöbler

KONTAKTA OSS

8 + 3 =

© Wood Design, 2018