Genuina trähus

Vi bygger moderna fritidshus där den genuina känslan av massivt trä kombineras med stora härliga ljusinsläpp. Det ger klimatsmarta hus och om det kompletteras med solceller och lokala kretslopp är deras påverkan på naturen minimal. Vi bygger hus att njuta länge i.

Ecolyx

Vår egen design kallar vi Ecolyx av den enkla anledningen att namnet säger allt. De andas lyx och bekvämlighet men är fullständigt anpassade efter våra tankar om att kunna leva klimatsmart och långsiktigt. De har stora pelare huggna av skogens största tallar, trädetaljer är maffiga och fönsterna stora.
Huset har 4 st bäddar och du är välkommen att höra av dig om du är intresserad av att hyra det en vecka, måndag-måndag. Vill du själv bygga ett Ecolyxhus kan vi tillverka stommen & andra trädetaljer till dig.

Hör av dig eller ännu bättre kom och hälsa på i fabriken – så kan vi diskutera hur dina drömmar om ett Ecolyx hus blir till verklighet.

Nöjda kunder

För oss är det viktigt med nöjda kunder oavsett om det handlar om boenden, möbler eller aktiviteter. Vi har byggt ett Ecolyxhus åt en kund i Småland med många unika och inspirerande trädetaljer. Titta gärna på bilderna för att få inspiration om inredningsdetaljer eller trädgårdsdetaljer. Eller det är kanske en bastu du drömmer om? Vi hjälper dig att ta fram material om du själv vill tillverka, eller tillverkar åt dig i vår fabrik.

Kontakta oss, vi vill gärna berätta hur vi arbetar.

Hyra hus eller övernatta i tält

Vi har för närvarande tre hus för uthyrning. På vår egen gård, Lövsjö, har vi en kombination av ett gammalt timmerhus & ett 20-talshus med plats för fyra personer sommartid. Ecolyxhuset hyrs ut året runt och här finns fyra bäddar mitt ute i naturen. Lövsjös gästhus är ett 60-tals hus som vi renoverat och byggt ut med plats för 4-5 personer. Självklart är de rustika och inredda med våra egna härliga trämöbler. Alla husen hyr vi ut veckovis, hör av dig om du är intresserad av att hyra. Nytt för sommaren 2021 är att vi även erbjuder övernattning i olika unika tält i närheten av Fabriken Soläng.

Kontakta oss, för info om lediga datum.

KONTAKTA OSS

5 + 9 =

© Wood Design, 2018